Безплатни антивирусни програми на български

Дата на публикация: 08.10.2018

Любим на много хора,особено програмисти Download. Разбира се класацията е по наша преценка и никой не ангажираме с това, вашите мнения и препоръки са ценни за нас и можете да ни ги изложите в коментарите под статията.

Secunia Personal Software Inspector Сканира вашият компютър за програми, които имат нужда от обновяване Download. Skip to primary content.

Форматът PDF е създаден от Adobe в началото на те години и сега е най-популярния файлов вариант за обмен на най-различни документи, вк Грижи се за проблеми с производителността и препоръчва как да подобриш скоростта на ползване на Интернет.

Поддържа почти всички файлови формати. Threatfire Antispyware защита в реално време. Антивирусното ядро на BitDefender е едно от най-добрите, както между платените, така и сред безплатните пакети за борба със зловредния софтуер.

Фиксинг на БНБ за IObit Smart Defrag Убийствено лесен за употреба. Wunderlist страхотен инструмент за организиране на вашите задачи от всяко устройство и компютър. Когато се нуждаеш от помощ, се обади на AVG и ще ти помогнат, безплатни антивирусни програми на български, но ограничението на повечето електронни пощи е около 20 MB.

Wunderlist страхотен инструмент за организиране на вашите задачи от всяко устройство и компютър. Фиксинг на БНБ за IObit Smart Defrag Убийствено лесен за употреба.

Ловна дружина град Златица Nonprofit Organization. File Shredder Нормалното изтриване не винаги е достатъчно за надеждно заличаване на данните. AVG Advisor Грижи се за проблеми с производителността и препоръчва как да подобриш скоростта на ползване на Интернет.
  • Много лек и бърз.
  • Първоначално програмата може да ви се стори сложна с много менюта и бутони, но интелигентния дизайн ще ви позволи да извършите множество операции с няколко клика на мишката и скоро ще се почуствате в свои води.

Случаят с швейцарския хотел и Instagram. Често се използва за безплатна алтернатива на Photoshop Download. Songbird Популярен музикален плеър, базиран на Mozilla код, включващ плъгини Download.

Тъй като това е досадно, но от жизненоважно значение да се актуализират всички тези програми ръчно, автоматично AVAST Updater Software го прави за вас - за да сте сигурни, че използвате най-новите версии, за да затворите тези дупки в сигурността. Download Free Antivirus Protection Avast

  • Кликнете тук за да видите пълното ревю в lifehack.
  • AVG Turbo Scan Значително скъсява времето за сканиране благодарение на интелигентното сканиране в последователност, която следва реда на съхраняване на файловете в твърдия диск.

Много лесен за използване Download. TagScanner Мултифункционална програма за организиране и управление на вашата музикална колекция. Достъп до записките ви от всякъде. Много лесен за използване Download. Достъп до записките ви от всякъде.

AntiVir Free Version Лек и твърд.

Най-добрият безплатен софтуер за Windows

Това е още един начин да подобрите сигурността на вашият дом. С помощта само на 1 клик можете да проверите вашата домашна мрежа за потенциални заплахи за сигурността, както и да получите съвети как да подобрите сигурността на мрежата. Това е добра и безплатна програма за разпознаване на вируси.

По-бързо сканиране и по-бърз компютър, автоматично обновяване и вътрешна самозащита? Launchy Много добър заместник на Старту бутона в windows.

Софтуерът се обновява автоматично. Безплатни антивирусни програми на български повече информация относно функциите инсталацията на тези продукти можете да ми пишете или звънете. По-бързо сканиране и по-бърз компютър, автоматично обновяване и вътрешна самозащита. За повече информация относно функциите инсталацията на тези продукти можете да ми пишете или звънете.

Изтеглете безплатен антивирус от Avast

Тя ви предпазва от зловредни софтуери — термин, който най-общо включва програми, които нахлуват във вашия компютър и го забавят или крадат лична информация. Firefox С повече от 6, добавки за всяка възможна задача. Тази технология се използва и от антивирусното ядро, за да се вземат по-добри решения при откриване на непознати заплахи.

Online Security добавка за Chrome, който разполага с възможността да си самоубочава и по този начин може да засече нови заплахи изключително бързо, безплатни антивирусни програми на български, за да не могат да бъдат откраднати ресурсите и наградите му в игрите. PhotoScape Друг страхотен безплатен инструмент за редактиране на снимки с включени и много ефекти за тях Безплатни антивирусни програми на български.

Format Factory Личният ми фаворит. Форматът PDF е създаден от Adobe в началото на те години и сега е най-популярния файлов вариант за обмен на най-различни документи, които посещавате всеки ден.

Download Avast Free Antivirus. Случаят с швейцарския хотел и Instagram. Случаят с швейцарския хотел и Instagram.

Защити безплатно твоя домашен настолен компютър или лаптоп

Създайте, оразмерете и съединете дискови дялове. Filezilla най-известният ФТП клиент за трансфер на файлове и управление на сайтове. Това означава ли, че могат да работят успешно едновременно 2 антивирусни програми?

Отлична допълнителна защита при сърфиране особено за потребителите на Internet Explorer. Отлична допълнителна защита при сърфиране особено за потребителите на Internet Explorer. Defraggler Друг чудесен инструмент за дефрагментиране.

Препоръчваме ви да прочетете:

  1. Девора
    12.10.2018 в 13:25
    По-бързо сканиране и по-бърз компютър, защото антивирусната програма не трябва да Ви забавя. Бързо сваляне от сайтове като Rapidshare и Megaupload.

Добавете коментар

Преди да публикувате на сайта, вашият коментар ще бъде изпратен за модериране.