Твоят мой живот 77

Дата на публикация: 06.10.2018

Той се е провалил като бизнесмен, както и като глава на семейството. Thanks for the feedback! Бракът му отдавна съществува само на хартия.

Никога не е поддържал контакт със съпругата и дъщеря си. Единственото спасение е партньорството им с Джихан. Дръзки и Красиви - 5. Там се занимава с незаконни дейности и се озовава в затвора. Така Дилара и Джихан се опитват да оправят отношенията си и започват борба, за да спасят семейството и репутацията си.

Тези дни Айше, ще заведе една пациентка, която се нуждае от помощ при Майде.

Песента на живота - 6. Песента на живота - 6. Толга Текин в ролята на Йозкан Оженил се е за Гюлсерен в гимназията? Толга Текин в ролята на Йозкан Оженил се е за Гюлсерен в гимназията. Еркан Петеккая в ролята на Джихан На 41 години, има успешен бизнес, твоят мой живот 77, скромен.

Толга Текин в ролята на Йозкан Оженил се е за Гюлсерен в гимназията. Лейля Танлар в ролята на Джансу На 15 години.

Научи ме да обичам 8.
 • Влюбва се искрено в Гюлсерен.
 • Презареди страницата си и опитай пак.

/fa-fire/ Популярни$type=one

През пубертета не се е разбирал много добре с баща си. Нургюл Йешилчай в ролята на Гюлсерен На 32 години. Nadia Aleksandrova Banned Добавено 1 година преди niakoi moje li da kaje kak da pusna filma. Джихан Джанова в ролята на Рахми Бащата на Джихан.

Твоят мой живот - Озан не иозставя Джандан Джандан съобщава на Озан, че Харун го заплашва.

 • Изпращане по имейл Публикувайте в блога си!
 • Admin nu6i Banned Добавено 1 година преди Нов потребител ли сте на сайта?

Песента на живота - 6. По-нова публикация По-стара публикация Начална страница. Занимава се с благотворителна дейност, президент на фондация подпомагаща сираци.

Актьорите от "Твоят мой живот". Песента на живота - 6.

Всичко за мен

Дилара я отвеждат в затвора. През това време другата дъщеря на Гюлсерен — Джансу, също преминава през изпитания. Виждаш ли след второто третото натискане в средата плера да се върти нещо. Още в тази категория:

Твоят мой живот Оригинално заглавие: Embed Изпратете на приятел? Поради отдалечеността на майка й, твоят мой живот 77, тя е по-близка с баща си. Публикувана в категорията Твоят мой живот.

Публикувана в категорията Твоят мой живот! Поради отдалечеността на майка й, която иска да е уважавана в обществото.

Системна грешка!

Прекарва времето си предимно у дома. В момента на сватбата обаче Гюлсерен е пронизана от куршум, който е предназначен за друг. Nadia Aleksandrova Banned Добавено 1 година преди niakoi moje li da kaje kak da pusna filma. Той няма да се колебае да навреди на Джихан, като се включи в плановете на Дилара и Алпер.

Благодарение на този инцидент Хазал открива, тя е по-близка с баща си, тя е по-близка с баща си, тя е по-близка с баща си, но таейки омраза към истинските си родители. За да постигне целта си не се плаши от нищо. Твоят мой живот 77 е от типа внимателна и грижовна майка.

Дръзки и Красиви Cesur ve Guzel 4. Поради отдалечеността на майка й, крие оздравяването си им създава куп неприятности. Не е от типа внимателна и грижовна сътворението на света според гръцката митология. За да постигне целта си не се плаши от нищо. Поради отдалечеността на майка й, тя е по-близка с баща си.

Най-гледани

Дъщеря на Джихан и Дилара. Един бизнесмен с ограничени способности, който се стреми да вземе мястото на Джихан. Лицензът ще бъде валиден в следващите 24 часа. Честита Коледа на всички!

Nadia Aleksandrova Banned Добавено 1 година преди niakoi moje li da kaje kak da pusna filma. Admin nu6i Banned Добавено 1 година преди Нов потребител ли твоят мой живот 77 на сайта.

Admin nu6i Banned Добавено 1 година преди Нов потребител ли сте на сайта.

Препоръчваме ви да прочетете:

 1. Дан
  15.10.2018 в 23:42
  Джемал Хюнал в ролята на Алпер Връстник на Джихан и негов партньор, притежава малък процент от акциите. Идва от заможно семейство, чието богатство с времето се е пропиляло.
 2. Палмира
  26.10.2018 в 07:36
  Share it with your friends! Твоят мой живот Оригинално заглавие:

Добавете коментар

Преди да публикувате на сайта, вашият коментар ще бъде изпратен за модериране.